2013. január 03. 23:34 - Zöld Intézmény

SZTE TIK Látogatói elégedettség felmérés - 2012.

A József Attila Tanulmányi és Információs Központban 2012-ben 5. alkalommal végeztük el a látogatói elégedettségi felmérést. Tavalyhoz hasonlóan idén is teljesen papírmentesen zajlott a kitöltés. A felmérésben megoszthattátok véleményeteket a Központ szolgáltatásaival kapcsolatban, illetve értékelhettétek a TIK és az Egyetem zöld törekvéseit egyaránt.  

Nagyon örültünk, hogy idén rekord született, mert több mint 1200-an töltötték ki a felmérést. Pont ezért fontosnak  tartottuk a folyamatos, menet közbeni visszacsatolást. Minden héten kiválasztottunk egy-egy témát, amellyel kapcsolatban sok megjegyzést kaptunk és közé tettük a facebook-on a válaszunkat.  Beszéltünk többek közt a csomagmegőrzők állapotáról, a könyvtár – sokak által szigorúnak vélt – beléptetési szabályairól, illetve a papírtörlők hiányának okairól. Mint azt már megszokhattátok tőlünk, a „munkáért” ajándékot is adtunk:a kitöltők között heti rendszerességgel sorsoltunk JATE klub belépőket, Jalagati Jóga Egyesület bérleteket, SZTE EHÖK SE fitness belépőket, az Antique Cafe Kávé és Teaszaküzlet ajándék csomagjait, és egyéb TIK-es ajándéktárgyat. A főnyereményünk egy 40.000 Ft értékű sétarepüléssel egybekötött repülőgép vezetési oktatás volt a FLY Team SE jóvoltából!

319007_373494826069316_1111762709_n.jpg

A 2012 évi idei felmérés újdonságaként felállítottunk egy paravánt is a főbejárattal szemben, amire folyamatosan felkerült a kitöltött kérdőívekből egy-egy részlet. A feldolgozással párhuzamosan rendszeresen bővítettük a táblánkat. Raktunk fel idézeteket azok közül, akik 5-ösre értékelték az intézményt és idéztünk az okokból, ami miatt kedvelik az intézményt. Természetesen igyekeztünk a negatív kritikákra is reagálni és ezeknek is közzétettük a paravánon.

558858_376122545806544_1609582164_n.jpg

A felmérés lezárása után Erdélyi Evelyn intézmény igazgató egy sajtótájékoztató keretében nyilvánosságra hozta az eredményeket. A sajtótájékoztatóról készült beszámoló ITT elolvasható.

Januárban a TIK Facebook oldalán is elérhetővé tesszük a felmérésről készült jelentést és természetesen továbbítjuk azoknak, akik a kitöltésnél jelezték, hogy igényt tartanak rá.

Köszönjük minden kitöltő véleményét, és bízunk benne, hogy 2013-ban is számíthatunk rátok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldintezmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr674997064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.